L-V 10-16 |0731 593 221 |0758 357 308
 
     
     
13 Vandute
13 Vandute
41%
300.00 lei
178.00 lei

Alege-ti un nou model de trening chiar acum. Iti putem oferi modele de treninguri dama la preturi extrem de accesibile. Ce zici de un trening dama Nike sau un trening dama Adidas la cel mai bun pret din Romania, pentru ca avem cel mai mic adaos comercial.

Iti oferim modele cunoscute de treninguri dama la preturi extrem de atractive. Fii intotdeauna pregatită pentru sport cu unul dintre modelele de treninguri dama. Cauta modelul pe care-l preferi si alege un trening dama Nike sau un trening dama Adidas.

Disponibile in diverse modele, aceste treninguri dama tot ceea ce-ți trebuie dacă ești o persoana activa. Alege sa fii intotdeauna pregatita. Un model de trening dama Adidas sau un trening dama Nike iti ofera confort sporit atunci cand ai nevoie. Daca ti-ai dorit întotdeauna un trening de brand, iata ca acum il poti avea la preturi incomparabile.

Cauta-ti modelul preferat din gama noastra de treninguri dama si comanda-l. Acesta poate ajunge la tine imediat, iar daca produsele nu ti se potrivesc, le poti returna! Unele treninguri dama iti sunt oferite impreună cu un cadou. Ramai conectat la noile noastre oferte! Modalitatea de cumpararea online este simpla si iti va economisi timp. Obtine produsele dorite cat ai clipi!

Abonare Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati